Rövid tájékoztató

Az Élménydús Tanulástechnika Tréning gyógypedagógusokból és pszichológusokból álló, négyfős szakmai team munkájának gyümölcse.

Amitől ez más, mint a többi tanulástechnika tréning...

A tréning megkezdése előtt előzetes szülőkonzultációt tartunk, melyen röviden ismertetjük a tréning elemeit, célkitűzéseit. Ezen alkalmon a szülőknek lehetőségük van feltenni felmerülő kérdéseiket. A szülőkonzultációval egy időben a diákok tanulási képességeinek előzetes megismerése történik. A hallottak és a kapott eredmények alapján mindig az adott csoporttagok igényeihez igazodó, rugalmas tematikát kínálunk a gyermekek tanulásának megsegítéséhez.

A tréningen résztvevők megismerhetik legjellemzőbb tanulási stílusaikat, melyhez személyre szabott tanulási módszereket, trükköket kapnak már a legelső alkalomtól kezdve, melyeket azonnal kipróbálhatnak és beilleszthetnek a tanulási stratégiáik közé.

Élménydús…

A jó hangulatú csoportfoglalkozásainkon nem csak leadjuk az anyagot a diákoknak, hanem részévé tesszük őket a tréningnek, számtalan általuk elvégzett gyakorlattal biztosítjuk az élményalapú tanulást. A résztvevők nem passzív, hanem aktív cselekvői a folyamatnak.